swedish design

Hey blog!
Coldplay tonight! Jag har redan sett dom live before men i love coldplay så papi fixade tickets till mig. För att hedra att jag är halvswensk ska jag bara ha swedish designers på mig. Och för att vara xtra nice mot er så har jag länkat vart du kan köpa kläderna så att ni kan se ut precis som me! (jag köpte dom i butik though)



Odd molly Klänning - här
J Dauphin bracelet - här
Acne skinnjacka - här
Acne shoes - här

Ni kanske tycker att heelsen ser svåra ut att gå i, men no. För er maybe not for mig.
Now i want some response, gillar ni min outfit? Älskar ni den? Of course you do. Comment så är ni snälla, jag vet att jag har readers, men ni är väldigt blyga.

Nu ska jag iväg och fixa håret och smink på en av mina favourite salons. Om ni ser mig på conserten, say hello och ta en bild!

XX / Fabnelly.

im on a roll!

Har skrivit shit mycket idag! Feels som jag är lite blogwriting sugen!
Jag har somsagt inte gjort NÅGOT expensive idag! I'm proud! Det ÄNDA jag och mamma har spenderat idag är:

  • manicur
  • pedicur
  • ansiktsbehandling
  • ögonfransförlängning
  • ögonbrynsplockning
  • ögonbrynsfärgning
  • ALLA OC! :D (a girl has to watch TV sometimes!)
  • käkat på sturehof (a girl has to eat!)

Kanske bara gick på några tusen!
OMG! im a not a spender im a saver!


No more spending for me!
Bilden kom ifrån en sida... goggel tror jag den hette... eller wait e det there google translate comes ifrån?!
Dagens fråga får det bli :) Im clueless ... Poor little rich girl huh?!


treats

Hey babies! Var hos manicuristen från halv 5 till 9 ungefär.  Ja, i mean, det är inte bara en manicurist. Jag gjorde manicur, pedicur, ansiktsbehandling, ögonfransförlängning, ögonbrynsplockning och ögonbrynsfärgning. Dom är otroligt fast med sina behandlingar there! Efter det åkte jag och mamma (som också fick behandlingar) till sturehof och åt oxfile. Nu har vi precis kommit hem och jag har på min nya mysklänning från juicy couture som papi hade beställt från nelly.com. satte ihop ett kollage av det jag fick:

Bikini - Vitamin A (ett av mina absolute favourite bikinibrands, inte särskilt x-pensive heller!!)
Juicy couture klänningen
Day birger et mikkelsen, så söt.
Too faced lip injection - lip plumper, man får typ angelina jolie läppar av den!
Too faced wrinkle injection - man vill ju inte ha rynkor heller, inte för att jag har några men det kan alltid vara bra!
Essie nagellack i höstens IT färg. nudefärgat är HOT.

Tack papi, jag vet att du läser min blogg :) (google translate funkar va?)

BTW, ni undrar maybe varför jag fick bikini när det nästan är september. Jag ska till barbados med mamma i början på september! Mysigt. Plastmamman ville också följa med, men eftersom jag INTE vill det så skickar papi iväg henne till bulgarien på ett exotic spa. Phew!

XX / Fab nelly.

OH MY GOOOOOD

I broke a nail :(

Nu måste jag gå och see min manicurist! brb!


long time no see

Hello sunshines,
 long time no see!! Längesedan vi snackade, du och jag bloggen, och alla läsare förstås.
Jag har saknat er sooo much.

Sommar
Ja, denna sommar har vart helt fantastisk!
Först åkte jag och papi ner till södra frankrike, där vi cruisade runt i hans nya yacht i ca 2 veckor och solade, shoppade, blev bruna och shoppade lite till!! Träffade flera celebs,  blandannat daniel craig och jen aniston. Båda supertrevliga! Efter france åkte jag och papi till california, LA och träffade seth, my brotha. Vi hade det mysigt och träffade pappas vän Jim, pappan till lauren conrad från laguna beach/the hills. Hela familjen är supertrevlig! Jag och lauren pratade mest mode och sånt.


veckan efter åkte jag och mamma till korsika. mamma ville få ny inspiration till hennes tavlor, och jag ville träffa söta spanska killar. för det är spanien eller? kanske grekland. eller vad det tunisien? italien eller frankrike.. eller var det ett eget land? jag har inte precis A+ i geografi, men vem behöver det egentligen. killarna var söta hursomhelst så vem bryr sig varifrån dom kommer. No summer without love <3



nu är jag back in malibu. plastmamman kom hem från sin caribbian cruise (2 veckor) igår och hon har precis börjat planera in en spaweekend med mig (HJÄLP!!) i new york nästa vecka. Hon sitter och rabblar på om alla behandlingar hon vill ha i telefonen. det tar aldrig slut!! Jag ska iallafall bjuda med Alex my bff så det blir väl helt okej I guess. Föressten så ska jag träffa alex imorn!! :D Måste ta på mig nåt fabulous. kanske min nya diane von furstenberg shortsdress + de silvriga diorsandalerna jag fick av papi?
Dress to impress!
även om det är din bff :)

XX / Fab Nelly

RSS 2.0